dijous, 24 d’abril de 2008

Agenda de cap de setmana.(26 i 27 d'abril)Un dia per l'Esperança.

Vine.És una emergència.

Dia: 27 d'abril
Horari: 11:00 a 20:00
Lloc: Parc de la Ciutadella (Barcelona)
Organitza: Intermon-Oxfam

http://www.intermonoxfam.org/minisites/esperanza/ca/
---

http://www.setmanamedieval.org/

Del 18 al 27 d'abril.Montblanc (Tarragona)


La Setmana Medieval de Montblanc continuarà existint mentre sigui útil per passar-s’ho bé, integrar nous vinguts, socialitzar les regles de la convivència col·lectiva i compartir emocions. El model de la festa montblanquina no és la d'un parc temàtic lucratiu. La finalitat és conrear l'amistat, que vol dir invertir el nostre temps en fer coses plegats amb la gent que estimem. Massa sovint oblidem que el millor de la vida és gratis i que fer amics és l’únic patrimoni que val la pena acumular i conservar.

La generositat de centenars de persones fan possible cada any no tan sols el somni de reviure l’època daurada del Montblanc Medieval sinó la construcció d’un espai convivencial d’un valor incalculable, en el què tothom dóna el bo i millor de si mateix.

Sant Jordi ens fa sentir bé, orgullosos i satisfets, i és de les millors coses que ens han passat en la nostra vida personal i col·lectiva.

Sigueu, doncs, benvinguts al Montblanc Medieval i convivencial.

1 comentari:

Anònim ha dit...

os hago caso y aquí os dejo el comentario.

seguid así,aunque...
un poco más de la lengua de Cervantes,tampoco estaría mal,eh!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!