dilluns, 28 d’abril de 2008

Un Dia per a l’Esperança reuneix 45.000 persones a la 14ª festa de la solidaritat a Barcelona

Des d'aquí agraeixo,personalment, a les mares i als pares de l'escola que han estat participant,juntament amb els seus fills, en aquest esdeveniment tan important per a molta gent,gràcies.

Al voltant de 250.000 persones
(45.000 a Barcelona) han assistit a la 14a edició d'Un Dia per a l'Esperança d'Intermón Oxfam, que s'ha celebrat arreu del país. Durant tota la jornada, els assistents han gaudit d'activitats lúdiques - des de jocs infantils a stands d'informació i mostres d'artesania i de productes de comerç just- fins a actuacions musicals. Els fons recaptats a la festa contribueixen a desenvolupar projectes d'emergència d’Intermón Oxfam.


Aquest any, la 14ª Festa de la Solidaritat està dedicada a l'acció humanitària, amb el lema: “Vine. És una emergència”. En particular, la festa s'ha centrat en els projectes d'acció humanitària que es porten a terme a Burundi, Guatemala i Moçambic.

L’actriu Montserrat Carulla ha llegit el manifest, el qual destaca que “el treball d’Intermón Oxfam en acció humanitària, abans, durant i després de la catàstrofe, ens permet oferir una atenció integral a les víctimes. Intervenim des de les primeres hores de l'emergència, amb la provisió d'aliments, aigua potable i instal·lacions sanitàries. I seguim allà quan els afectats ja no són notícia, treballant en la reconstrucció i la rehabilitació dels seus mitjans productius perquè puguin refer la seva vida”.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies a vosaltres per mantenir-nos informats d'aquests esdeveniments

Anònim ha dit...

Hola,

aquest blog és molt interessant per nosaltres els pares, però alhora una mica caòtic... és per això que crec que seria bona idea reorganitzar-lo una mica perquè fos més fàcil trobar les diferents informacions: enllaços, classificar els posts per temes, poder consultar l'arxiu històric de posts per temes, etc.

Gràcies i enhorabona!

Ampa escola ha dit...

Ja m'ho han comentat,si hi ha algú que em pugui ajudar,ho agrairia i estaria encantat de posar tot això en ordre.Gràcies.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!