diumenge, 25 de maig de 2008

chiki-chiki (chiki-tito)Va ser divertit mentre va durar.
Però en els primers minuts del diumenge 25 de maig,es va acabar la broma, i Rodolfo Chikilicuatre es va quedar en la seva justa mesura musical: chiki-tito.

El personatge que ahir va representar TVE al Festival d'Eurovisió de Belgrad va passar sense pena ni glòria pel certamen.

Va aconseguir un total de 55 punts i la 16a plaça dels 25 participants.

Un lloc respectable, però lluny, molt lluny del guanyador, el rus Dima Bilan, que va aconseguir 272 punts. En definitiva, la majoria d'Europa no va ballar el chiki-chiki.

TVE millora la posició aconseguida en les últimes edicions, en què els grups Sol de Sol, Las Ketchup i D'Nash van acabar en les últimes posicions del concurs.

www.elperiodico.com

Spain is different.
Spanien ist anders.
اسبانيا مختلفة.
Espagne est différent.
Испания отличается.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Representa a TVE.No a España.

Anònim ha dit...

La letra se ha convertido en la banda sonora de los últimos días. Se canta inconscientemente, en grupo, solo, suena en el ordenador de al lado,en el móvil..

A mi me encanta.

Anònim ha dit...

Els països propers es voten entre ells.
José Luis URIBARRI va encertar totes les votacions...

Andorra ens va donar 12 punts...

Que hauria de passar perquè Espanya guanyés el festival?
La INDEPENDÈNCIA TOTAL de totes les comunitats autònomes i encara així no sé si guanyaríem...

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!