dilluns, 16 de juny de 2008

Estem preocupats...

Uns pares preocupats pel tema de la incineradora ens han enviat això,la qual cosa creiem important i per això ho posem.Si teniu qualsevol cosa que us preocupa i creieu que és d'interès educatiu,social o familiar,ens ho maneu al correu de l'ampa.Gràcies


El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha concedit aquest mes de juny l'autorització ambiental integrada a les fàbriques de ciment Lafarge de Montcada i Cemex de Sant Feliu de Llobregat, que els permet fer servir residus com a combustible. Tot i això, la Generalitat fixa un període de divuit mesos abans no es pugui fer la valorització d'aquests residus perquè les empreses adeqüin les seves instal·lacions. Amb aquesta decisió, la Generalitat ha tombat les al·legacions d'ecologistes i veïns.

Mireu en aquest enllaç..

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=28958182 comentaris:

Anònim ha dit...

Si voleu estar al dia de les ultimes noticies sobre salut i medi ambient mireu aquest blog
http://salutairenet.blogspot.com/
josep coca

mares i pares de l´escola ha dit...

Si teniu qualsevol tema que us preocupa i creieu que és d'interès educatiu,social o familiar,ens ho maneu al correu de l'ampa.
NO utilitzeu els comentaris para això.Gràcies.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!