dimecres, 11 de juny de 2008

Telecentre del Palau Falguera

Hem rebut aquest correu electrònic que us ho passem per si us interessa.

--**--

De: SANTFELIU.Telecentre
Enviat: martes, 10 de junio de 2008 17:05
Tema: Taller de seguretat infantil al Telecentre Falguera.

Bona tarda.

Aquest dijous dia 12 comencem un taller al Telecentre on explicarem de manera senzilla algunes eines de seguretat i filtratge per a infants a la xarxa. L'horari serà els dimarts i dijous, de 15:30 a 16:30, i la durada aproximada del taller serà d'unes 4 sessions.

El nivell del taller serà d'iniciació bàsica a la informàtica. Els més experimentats podeu consultar directament aquest enllaç al nostre bloc, on potser trobareu alguna eina interessant i fàcil d'implementar: http://sfol.blogspot.com/2008/05/lassessor-on-line-seguretat-infantil-la.html (si no us funciona correctament l'enllaç, copieu-lo i enganxeu-lo al vostre navegador).

Si esteu interessats/des en apuntar-vos al taller, si us plau responeu aquest correu amb el vostre nom, cognoms i número de telèfon. Com que les places són molt limitades, ho farem per estricte ordre de recepció de missatges, i comunicarem l'admissió al taller mitjançant correu electrònic i/o telèfon.

Si malauradament algú queda fora de la llista definitiva, el mantindrem en llista de preinscripció pel pròxim taller d'aquest tipus que realitzem.

Rebeu una cordial salutació.

Telecentre del Palau Falguera

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!