dissabte, 13 de setembre de 2008

NOU CURS ESCOLAR 2008-2009

*És important la VOSTRA implicació per la bona gestió de l'ampa i de tot allò que volem fer,com més col.laboradors millor.
Per tant comenceu a pensar en què podeu col.laborar,segur que trobeu alguna cosa encara que sigui petita.AQUEST DILLUNS,COMENÇAREM DE NOU UN CURS AMB MOLTES ACTIVITATS I AMB MOLTES GANES.

PEL QUE FA ALS LLIBRES DE TEXT,SABEM QUE FALTA ALGUN LLIBRE,PERÒ JA SABEM EL QUE PASSA AMB LES EDITORIALS,EN LA LLIBRERIA BRUC 1972 US POSARAN AL DIA SOBRE EL VOSTRE CURS.

PEL QUE FA ALS PANTALONS,XANDALLS I SAMARRETES ESTARAN A LA VENDA A L'AMPA PER A TOTS ELS QUALS LO NECESSITEU.

ESTEM PREPARANT LES ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS AMB L'OBJECTIU QUE ES PUGUIN INICIAR PUNTUALMENT EL PROPER MES.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

deseando soltar a los crios

Anònim ha dit...

Hola,

jo sóc un pare nou del Pau Vila, la meva filla comença aquest any a P3.

Ja que demaneu voluntaris, una de les coses que he pensat que podria col·laborar és en fer una web de l'AMPA. Aquesta va ser una de les coses que vaig trobar a faltar en aquesta escola quan em vaig estar informant de les diferents escoles de Sant Feliu. És molt bona idea tenir un bloc per a la comunicació diària amb els pares, però penso que estaria bé tenir també una web amb tota la informació detallada dels serveis de l'AMPA: menjador (amb menús), acollida, activitats extraescolars, llibres, etc.

Sóc enginyer i he treballat molt amb temes informàtics, per tant crec que podria contribuir-hi.

Com veieu, començo amb ganes... :-)

Si us sembla bona idea, ja em direu què hauria de fer.

Fins aviat,
Carles

mares i pares escola ha dit...

Carles,muy bien,ponte en contacto con alguien del ampa directamente en las oficinas los lunes y miércoles a partir de las 16.45 o nos envías un email.Te esperamos.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!