dimecres, 15 d’octubre de 2008

Carta al regidor

A finals del mes de setembre ens veu convocar a una reunió als membres de l'ampa de l'escola Pau Vila per comunicar-nos que per incompliment de l'empresa que havia d'entregar l'escola Nadal calia que els deixessim fer servir les instal·lacions del gimnàs de la nostra escola a les diferents seccions del CB Santfeliuenc en detriment del nostre horari d'extraescolars de manera transitoria fins la segona quincena d'octubre.

Donat que,nosaltres, vam respondre positivament a la petició i que hem informat als pares que la situació es normalitzaria a partir de la tercera setmana del mes d'octubre, requerim del senyor regidor una confirmació que podrem disposar de la instal·lació tal i com van acordar a l'esmentada reunió del setembre i que ens faci extensiva la resposta a tots els membres de la comunitat de pares i mares de l'escola.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!