dilluns, 10 de novembre de 2008

Queixa a la regidora


Si feu clic sobre la imatge la veureu mes gran.

Les escoles públiques de Sant Feliu estan descontentes amb la línia que està marcant la regidoria d'Educació des de fa uns quants mesos. El malestar és tal que han presentat de manera conjunta una queixa, signada per les presidentes dels Consells Escolars i els presidents de les AMPES corresponents.
La queixa es va presentar el passat 7 d'octubre i fonamentalment es refereix a les següents qüestions:

1 - La reducció de sessions de piscina que reben els alumnes de Cicle Inicial, notificada un cop ja iniciat el curs.


2 - La reconversió de part de l'espai de les pistes d'atletisme en un camp de futbol, que ha comportat que algunes activitats d'atletisme no es puguin realitzar. A això cal afegir que aquests espais no estan prou nets ni tenen un bon manteniment, i que fan que les escoles es replantegin el seguir oferint aquestes activitats.


3 - La retallada de les activitats a les escoles, especialment a les ja poques que s'oferien a Educació Infantil: 'El Patge Shelim' i 'El Bagul de la Garsa i el Drac'.


4 - El deficient servei de neteja a les escoles, repetidament comunicat a l'Ajuntament i sense cap millora efectiva en els darrers anys.


5 - La retirada del servei de préstec gratuït d'escenaris, taules i cadires per a algunes festes que organitzen les escoles i/o les ampes. Això va ser especialment punyent el passat fi de curs, en rebre la notificació a pocs dies de la celebració, amb l'organització de tots els actes ja tancada i a plena marxa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vazquez,vete ya

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!