dilluns, 17 de novembre de 2008

Solucions a l’Educació, ja !

Com ja deveu saber, en aquests moments es troba en tràmit parlamentari el projecte de Llei d’Educació de Catalunya (LEC).

Aquest projecte de llei ha arribat al Parlament de Catalunya sense el consens necessari de la Comunitat Educativa.


Demanem al Parlament de Catalunya que abans de prendre cap decisió sobre el projecte de Llei d’Educació de Catalunya i sobre el pressupost del Departament d’Educació per al 2009 tingui en consideració la situació general de l’educació al nostre país i conegui els problemes reals que pateix.


A més, us preguem que tingueu en compte les consideracions següents, que també subscrivim.


• Defensem un servei públic educatiu, laic, democràtic i participatiu i de qualitat, que garanteixi el caràcter públic i gratuït de l’educació, definit com un dret de ciutadania i on tots els centres que siguin finançats amb fons públics garanteixin condicions d’igualtat i equitat per atendre tot l’alumnat.

• L’educació de Catalunya no pot permetre’s uns pressupostos regressius. El compromís establert al Pacte Nacional per l’Educació d’arribar al 6% del PIB ha de ser recollit per la Llei i assumit pel Parlament. Per garantir la cohesió social i el desenvolupament econòmic, l’educació ha de ser una prioritat i s’ha d’avançar en la seva gratuïtat i en la seva millora.

• La Llei d’Educació de Catalunya ha de trencar la dualització del sistema educatiu i evitar la segregació de l'alumnat.

• L’educació pública s’ha de sustentar en els valors democràtics, de respecte, solidaritat, i de lliure pensament, on totes les opcions religioses i ideològiques es puguin expressar de forma lliure i responsable.

(+)http://www.fapac.net/actenov08

Més qualitat i més equitat!

Cap aula saturada!

Més suport a les AMPA!

Transport escolar: un dret!

Suport als menjadors!

Esport escolar per a tots i totes!

No a les aules "bolet"!

Més manteniment dels centres!

Diumenge 30 de novembre - 12:00 - Parc de la Ciutadella

Mares i Pares per l'educació pública!

1 comentari:

Anònim ha dit...

os habéis olvidado de decir NO a los colegios latas de sardinas.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!