dilluns, 8 de desembre de 2008

L'escola rep el Distintiu Escola VerdaNou centres educatius de Sant Feliu han rebut el Distintiu Escola Verda que atorga la Generalitat de Catalunya. Les escoles guardonades han estat els CEIP Pau Vila, Falguera, Martí i Pol, Nadal, i Salvador Espriu; les escoles Mare de Déu de la Mercè, Mestral, Bon Salvador; i el CFPA Mestre Esteve. Aquest distintiu s'ha lliurat en el marc de la VII Trobada d'Escoles Verdes, que s'ha celebrat el passat 3 de Desembre al Cosmocaixa de Barcelona.

El Programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya, que aquest curs compleix 10 anys, és una iniciativa que es fonamenta en la importància de treballar de forma transversal l'educació en valors i l'educació ambiental a les aules; i en el compromís per part del centre educatiu d'endegar un projecte educatiu innovador en matèria medi ambiental liderat pels mateixos mestres i professors, amb suport de la direcció del centre.

A Sant Feliu, la implantació d'aquest programa s'està treballant des de fa 3 anys amb els centres educatius integrants de l'Agenda 21 Escolar, els mateixos que avui han rebut el distintiu d'Escola Verda. Cada centre ha redactat un projecte que pretén millorar l'escola a nivell ambiental, tant en l'ús dels recursos (paper, aigua, calefacció, llum...) com en la posada en marxa d'experiències de reducció de residus, reciclatge, compostatge, hort escolar, menjador ecològic, etc. Aquest curs 2008-09 s'han inscrit al Programa dos centres més de Sant Feliu, el CEIP Gaudí i el CEIP Monmany.
© www.santfeliu.cat Desembre 2008

1 comentari:

EL BLOG DE JOSEP ha dit...

Llastima que els nostres fills estan envoltats d´antenes de telefonia camuflades , industries a la riera de la salut que sobrepassen les emiisions de niquel i evidentment la futura incineradora Sanson.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!