dissabte, 7 de febrer de 2009

Carnestoltes 2009

El Carnestoltes és música, és color i fantasia.El Carnestoltes també és història i tradició. Una bona història per a contar als nens. Un bon moment perquè els nens surtin al carrer convertits, a través d'una disfressa, en el personatge que ell sempre ha desitjat, durant tot un dia. Tots els nens tenen el dret a divertir-se, a sortir disfressats, per a ballar i participar de la festa més alegre de tot l'any. No t'ho pensis més... som-hi!
Participa a la rua...ens veiem a l'escola per a preparar les disfresses i per passar-lo bé.


Finalment, el tema de la nostra comparsa serà:
PAU VILA PER LA PAU

A la reunió de dimecres, s’ha decidit que ens vestirem de “hippies” amb la roba que trobem per casa, intentant que sigui molt acolorida models amb pantalons acampanats, faldilles llargues, camises amples, “xalecos”...
Tots portarem elements comuns per unificar la comparsa que són els següents
SÍMBOL DE LA PAU: fet de cartró o cartolina pintat i retallat, ha de medir 30 cm de diàmetre per als grans i 20 cm per als petits, l’amplada del signe ha de ser de 3 cm. El portarem penjat amb una cinta.
FLOR: una margarida que pot ser de cartolina, de plàstic, de roba,...
CINTA PER AL CABELL: com una diadema ampla
ULLERES RODONES (opcional)
PERRUCA DE CABELL LLARG (opcional)
La idea és que tot es prepari a casa.
D’altra banda, el DILLUNS 9 i el DIMECRES 11 ens reunirem al despatx de l’AMPA per preparar l’ornamentació del cotxe i de la comparsa.
Per últim, us demanem que cada família participant prepari a casa, en un full de mida DIN-A 4 o un foli, una frase o un poema o un dibuix o la lletra d’una cançó,.... sobre la pau. Amb tot, muntarem un àlbum del Carnestoltes 2009 que pot quedar molt lluït.

Tant aviat com ho tingueu porteu els fulls al despatx de l’AMPA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto del blog es una gran herramienta para poder estar al tanto de un monton de cosas.gracias

Anònim ha dit...

M'encanta la idea!!! aquest anys el primer premi

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!