dijous, 5 de febrer de 2009

Ja ha arribat!!!


Els rumors eren certs, ha arribat Google Earth 5.0 que implementa la navegació dels oceans a través d'una capa especial que et durà per les profunditats del mar. Aquí podràs realitzar recorreguts pel fons del mar (com les sorprenent fossa de les illes Mariannes, la més profunda fossa marina coneguda fins a ara) a més de conèixer exactament en quins llocs han ocorregut naufragis i altres curiositats de l'oceà afavorides per National Geographic i la BBC, seguiments d'expedicions, rutes de GPS fetes per animals marins i munts de dades sobre medi ambient marí.


Més nova encara és la possibilitat d'explorar la superfície de Mart encara que la captura de la superfície està limitada de moment, però resulta molt interessant explorar centenars de fotografies dels robots que estan a Mart, de la NASA i dels satèl·lits, així com conèixer molts secrets gràcies a les fotos i a les imatges 3D que ens ofereix Google Earth. Com de costum Google torna a agafar la davantera! Felicitats!!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!