divendres, 13 de març de 2009

Comunicat sobre la vaga del 19 de març

Recull d'opinions de mestres, representants sindicals i associacions de pares sobre el debat obert de l'educació, arran la vaga de mestres.
La FaPaC exigeix responsabilitat al Departament d'Educació i als sindicats d'ensenyament.

Davant la vaga d'ensenyament convocada pel dia 19 de març la FaPaC manifesta que:
  • En aquest moment que el sistema educatiu públic necessita compromisos i pactes fa falta treball en comú i responsablitat per part de totes les parts implicades. Els nostres fills i filles, i els centres educatius públics, són els principals perjudicats per aquesta falta d'enteniment.
  • La Llei d'Educació de Catalunya ha de permetre reformes a fons que cap interès corporatiu hauria de frenar. No hem d'oblidar, però, el dia a dia dels centres educatius, i exigim al Departament d'Educació el compliment de les inversions, l'adopció de mesures immediates contra la saturació de les aules i la segregació d'alumnat nouvingut i el recolzament a la tasca que estan fent les AMPA, imprescindible per al bon funcionament dels centres públics.
(La FaPaC federa actualment 1868 AMPA, presents en un 80% dels centres de primària i secundària públics de tot Catalunya)

***
Comunicat USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT, CGT
Departament d'Educació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoy les han dado un papel explicando el motivo de la huelga y no deja claro si podemos llevar a los niños.Dicen que no habrá clases pero que el colegio se abrirá cumpliendo los servicios mínimos.Puedo llevar a mis hijos?

Anònim ha dit...

És veritat,no està del tot clar si podem portar als nostres fills,perquè no ho especifiquen en la nota.

Anònim ha dit...

M´agradaria tindre info sobre els motius de la vaga.

A M P A ha dit...

Preguem que abans de posar qualsevol comentari us llegiu el post.
Hi ha un link on està posat el comunicat dels sindicats.Gràcies

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!