dimarts, 3 de març de 2009

Conferència de Josep Ramoneda.

Josep Ramoneda és filòsof i periodista.


El proper dijous 5 de març, a les 19:30 h, Josep Ramoneda farà una conferència sobre les claus culturals de la crisi econòmica a la Torre del Roser.
Aquesta serà l'última conferència del Club d'Opinió, un cicle de xerrades sobre temes d'actualitat que ha endegat la Diputació de Barcelona i en el qual participen diferents escriptors i col.laboradors en mitjans de comunicació.
Actualment dirigeix el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i col.labora amb El País i la Cadena SER.
Ha estat director de l'Institut d'Humanitats (1986-1989), col.laborador de La Vanguardia (1980-1996) i professor de filosofia contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona (1975-1990).
Ha publicat nombrosos llibres, d'entre els quals destaquen Del tiempo condensado (Nuevas Ediciones de Bolsillo, Barcelona 2003) i Después de la pasión política (Taurus, Madrid 1999).

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!