dimarts, 10 de març de 2009

Els més menuts, els més segurs!


Avui s'ha dut a terme la tercera sessió de l'activitat "Aula Digital", on 23 éssers petitons de l'escola Pau Vila han vingut a visitar-nos.


El grup d'avui estava format per nens i nenes bastant petitons (8 anyets). Tot i que encara no tenen Fotolog, i no pertanyen a cap xarxa social online com Tuenti, MySpace o Facebook, sí que comencen a utilitzar algun sistema de missatgeria instantània, com ara el Messenger.

Han estat molt macos, i tot i que tenien ganes de gresca, han escoltat a l'Ana molt atents. Hem parlat sobre el temps que passen al davant de l'ordinador, els jocs que utilitzen, i les "bronques" que tenen de vegades amb els pares amb l'ordinador per mig.

També els hem parlat del Punt TIC, explicant-los que poden utilitzar els ordinadors del Telecentre amb permís dels pares. I que fins i tot poden animar els pares a fer algun curs d'iniciació, si encara no en saben, o el nostre Taller de seguretat infantil a la Xarxa!

També hem tingut temps de parlar amb els "profes", i donar-los uns fulls amb recursos interessants, com ara:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per informar-nos de tot el que passa al col·legi.

Anònim ha dit...

És bo saber que puc contactar amb vosaltres en qualsevol moment,perquè hi ha dies que és impossible acostar-me al col·legi sobretot els dies que teniu oberta l'oficina.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!