divendres, 27 de març de 2009

L'Hora del Planeta
Demà 28 de març,a les 20h30m, tens una cita amb el Planeta per a demostrar que la lluita contra el Canvi Climàtic és possible.

Aquesta iniciativa de WWF és la major campanya en defensa del medi ambient de la història en la qual participaran 1.200 milions de persones.

L'Hora del Planeta està implicant als governs, ciutadans i empreses en una acció conjunta per a cridar l'atenció sobre els efectes de l'escalfament global i exigir als líders polítics que actuïn per a controlar les emissions de CO2 abans que sigui massa tard.

Més de 3000 ciutats de 84 països s'han compromès ja a apagar les llums dels seus edificis més emblemàtics, com gest simbòlic de suport a L'Hora del Planeta.


Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!