dilluns, 2 de març de 2009

Windows Media Player 2009 Codecs Pack!

Nota per al pare que m'ho ha comentat:
Aquí tens la solució.Suposem que et baixes un vídeo d'alguna aplicació P2P o d'algun lloc d'Internet i, que a l'hora de reproduir-lo en Windows Media Player (si ets del que encara l'utilitzes) o una altra aplicació no es veu correctament, és a dir passa alguna d'aquestes situacions:

* No es reprodueïx el vídeo (missatge d'error)
* El vídeo és veu girat
* Solament s'escolta però no es veu
* El vídeo es veu malament, amb taques, inestable i lent.

La causa és perquè el vídeo que tractes de veure està en un format distint al que suporta el teu reproductor, és a dir, va ser creat en un altre tipus d'aplicació que no és compatible amb el teu reproductor a menys que tinguis els codecs corresponents.

La solució més fiable és baixar un pack de codecs que contingui el format del vídeo que tractes de veure, un molt bo és Windows Media Player 2009 codecs pack.

Porta els codecs per aquests formats: GP, AAC, AC3, APE, AVI, DivX, 3ivx, DAT, h.264, x264, AVC, Nero Digital, DTS, FLV, FLAC, HD-MOV, MPEG-1, MPEG-2, M4A, MPC, MP3, MP4, MO3, MOD, MKV/MKA, MTM, OFR, TTA, OGG/OGM, S3M, Vorbis, VOB, WavPack, ATRAC3, XviD, XM, WV i UMX.

A l'instal·lar-lo ja no haurà problema amb els teus vídeos.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!