divendres, 17 d’abril de 2009

OBRES AMB NENS, NO!!

RESUM DE LA REUNIÓ MANTINGUDA EL PASSAT 2 D’ABRIL AMB L’ALCALDE I LA REGIDORA D’ EDUCACIÓ.


1.- Es poc viable començar les obres el setembre del 2009. No esta aprovat. El projecte inicial era per 3 línees i la idea final es un col•legi de 2 línees. No existeix el projecte (plànols ) per 2 línees. Falta la financiació del soterrament de la línea d’alta tensió de la qual es te que fer càrrec la companyia elèctrica.

2.- Ara per ara, el departament d’ educació vol fer les obres amb els nens dintre del col•legi. No hi ha diners per finançar un trasllat, assignats per part d’educació, i l’ajuntament no ho pot finançar.

3.- L’ajuntament s’ha compromès a fer pressió ( compartida amb l'AMPA). L’alcalde demanarà una reunió amb la delegada d’educació i s’ha creat una comissió amb pares de l’escola conjuntament amb l’AMPA.

4.- Compromís de millores al CEIP PAU VILA per part de l’ajuntament. D’entrada aquest estiu es pintarà el col•legi. Això reforça l’idea de que les obres no començaran al setembre. La comissió de seguiment anomenada al punt 3 també farà el seguiment de les millores.

CONCLUSIONS: Es busquen alternatives per paralitzar les obres, amb nens dintre del col•legí.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE DICE EL COLEGIO?
QUE OPINIÓN TIENE LA DIRECCIÓN DE LA ESCUELA?

Anònim ha dit...

no nos pueden obligar a aceptar eso.
Sra delegada es demencial el pensar que unos niños puedan estudiar en esas condiciones teniendo tanto ruido a su alrededor,y que los niños son descubridores de todo y no tienen miedo a nada,quien dice que no les puede pasar nada?Usted?

Anònim ha dit...

Virgilio Fernandez (padre de 2 niños)
Despues de escuchar con atención lo que dijo el alcalde en la reunion, me parece patetico que tanto la generalitat como el ayuntamiento nos digan que priman más los intereses económicos (no tienen dinero) que la seguridad y los estudios de nuestros hijos. Sr. Alcalde, Sra. delegada los niños saltan y pasan por sitios donde no deben en muchos casos, (porque son niños), y los letreros de seguridad los niños de 3 años no los leen. Usted será responsable directa de cualquier incidencia que les pueda pasar. Cualquier prevención es poca.Para eliminar el riesgo en este caso los niños no tienen que estar. OBRAS CON NIÑOS NOOOO!!!!
Sugerencia: Llamar a los medios informativos en su momento(periodico y television).La propaganda es lo que más duele.

Anònim ha dit...

Toda la razón para Virgilio.

Anònim ha dit...

Després d'haver escoltat els arguments de l'alcalde, és molt decepcionant que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, que suposadament hauria de vetllar per mantenir i millorar la qualitat educativa, decideixi prendre mesures que van justament en la línia oposada per motius econòmics. Quina hipocresia i quin cinisme! Estan parlant constantment de qualitat educativa i d'una nova llei d'educació que porti a l'excelència, però la realitat és que amb aquestes mesures estan fent tot el contrari i perden tota la credibilitat. Ja ho sabem que la qualitat costa diners, però la crisi econòmica no pot ser una excusa per minvar la qualitat!

En resum, inadmissible!

Carles Ferrer

Anònim ha dit...

Que se sap de l´ultima reunií?
Es veritat que no es faran les obres amb els nens a dins l´escola?

Anònim ha dit...

N0 es tan drástico que hagan obras con los niños dentro del colegio.
Hace años se construyó "MAS LLUHÍ" y se soportó más ruido.
¿peligro?,se supone que habrán zonas habilitadas y que estarán controladas.

Anònim ha dit...

No es tan drástico que hagan obras con los niños dentro del colegio.
Hace años se construyó "MAS LLUHÍ" y se aguantó mucho ruido.
¿peligro?;se supone que habrán zonas habilitadas y controladas.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!