divendres, 15 de maig de 2009

Dia Internacional de les Famílies 2009

Un any més es celebra el Dia Internacional de les Famílies, que va ser establert el dia 15 de maig per les Nacions Unides, l'any 1994. Les famílies sou les protagonistes d'aquesta jornada.
Festes, cine familiar, conferències... tindran lloc arreu de Catalunya el cap de setmana del 16 i 17 de maig.

________

La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, del Departament d'Acció Social i Ciutadania, amb motiu de la celebració del 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies, establert per l'Assemblea General de les Nacions Unides, organitza anualment diverses activitats lúdiques i actes institucionals arreu de Catalunya.

Des del Departament d'Acció Social i Ciutadania es vol celebrar aquest esdeveniment en un ambient lúdic i festiu, de divulgació i participació que permeti la difusió i la transmissió de les idees que giren al voltant del concepte de coresponsabilitat i solidaritat en les famílies.

Enguany, el tema de reflexió gira entorn de la coresponsabilitat familiar i les tasques quotidianes i de cura familiar. Amb el lema COM PARTIM el temps! volem convidar tothom a gaudir de la seva llar i de tot allò relacionat amb la vida quotidiana: la família, les tasques domèstiques, la intimitat, les aficions, les relacions socials... Aquest és un lema que permet reflexionar sobre la responsabilitat compartida de les tasques de la llar, sense oblidar la vessant emocional, que representa el suport i l'atenció a tots els components de la família. Cal vetllar per una vida a la llar amb afecte, perquè tot allò que fem a casa, per a la nostra família, per sentir-nos bé amb nosaltres i les persones que ens envolten, és un acte de responsabilitat, de generositat, de maduresa i, per damunt de tot, una garantia de benestar de la família.

Dia Internacional de les Famílies

>> Tríptic informatiu de la festa a Barcelona

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!