dimarts, 23 de juny de 2009

Fogueres, petards i correfocs


A Catalunya, amb l'arribada de l'estiu, arriben també les celebracions de festes populars i tradicions, com les revetlles, que suposen un increment de l'ús de material portècnic i l'encesa de fogueres. La campanya "Revetlles amb precaució" vol recordar els usuaris dels petards quins són els riscos de l'ús del material pirotècnic, per tal de minimitzar els riscos, davant els quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Les administracions, les associacions municipals i els majoristes de focs d'artifici s'uneixen per tal de difondre un missatge de precaució i seguretat dirigit a la població, especialment als adults, que són qui han de tenir cura i supervisar tant l'adquisició com l'ús que en faran els petits.


fogueres
Consells a l'hora de fer fogueres.
petards
Consells a l'hora de comprar i usar els petards.


Correfocs
Consells a l'hora de gaudir dels correfocs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cuidado con los petardos y las petardas,je,je.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!