dijous, 11 de juny de 2009

Consells útils

Cuida la teva postura!!

Per a aquells que passem moltes hores durant el dia davant de l'ordinador, segurament us sona el que us vaig a explicar. Sabem que hem de guardar una postura correcta, realitzar els descansos cada cert temps, de manera que la nostra salut millori, però malgrat això, se'ns oblida i seguim sense fer-ho. Per això mai està de més recordar alguns dels següents consells:
No Reiniciïs!


Quan has estat treballant en el teu ordinador tot el dia (de vegades mes) i comença a posar-se lent i farragós fins i tot a l'hora d'obrir el menú Inici, segurament és moment de fer "un reset",un "kit-kat". Reiniciar neteja la memòria RAM i fa que el sistema es refresqui. Per descomptat, estem parlant de Windows, on aquest problema és recurrent. Doncs aquí hi ha un suggeriment a tenir en compte: Windows en ocasions s'embussa de mala manera, les coses deixen de funcionar, el menú Inici no obre algunes aplicacions, Internet Explorer triga molt en obrir-se, els menús contextuals deixen de funcionar, etc. En comptes de reiniciar Windows per a aconseguir que tot torni a funcionar, prova a abandonar la sessió i tornar a entrar. Quan Windows (i les aplicacions connectades a l'entorn) s'embussen, no necessites reiniciar: sortir de la sessió apaga Windows Explorer, i a l'iniciar la sessió es carrega de nou. D'aquesta manera apaga el procés que, habitualment, ralanteix tot el sistema.

***1 comentari:

Anònim ha dit...

no bailas?

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!