dijous, 8 d’octubre de 2009

Festa de Tardor'09
Comença la Festa!!
Aquest divendres comença una nova edició de la Festa de Tardor, una de les cites festives més emblemàtiques de la ciutat. Fins dilluns 12, el municipi serà escenari de tota mena d’activitats i tradicions populars com cercaviles, correfocs, concerts i activitats esportives. 
Trieu els actes que més us agradin del programa de la Festa de Tardor 2009.


1 comentari:

EL BLOG DE JOSEP ha dit...

Ja que les activitats promogudes per a l´ajuntament son cada vegada mes minses, tan sols les festes viuen gracies a les colles i algunes entitats, us vull recomanar que us doneu un volt per el Parc Nadal, a on es celebra LA PETITA.
Entre altres activitats podeu venir a portar una radiografia i a canvi us donaran una bossa de roba.
I per els mes menuts, i tal com ja vaig comunicar al AMPA, el diuemnge a la tarda es fa una tarda de Contes Infantils d´Arreu del Món, amb la participació d´alguna familia del Pau Vila.
Us hi esperem:
http://lapetitasantfeliu.blogspot.com/

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!