diumenge, 13 de desembre de 2009

El patge Shelin renova el vestuari i es prepara per visitar les escolesLes alumnes del taller de costura del Casal de la Gent Gran han confeccionat un nou vestit per al patge Shelin per tal que l'estreni durant les seves visites a les escoles de la ciutat. En total han cosit 11 tratges que ahir dijous, 26 de novembre, van ser lliurats al Palau Falguera a les directores dels col·legis locals. La iniciativa té per objectiu potenciar i garantir la continuïtat de la figura del patge Shelin, una tradició molt arrelada a Sant Feliu. 
De fet, el lliurament dels vestits és el primer pas d'un projecte més ampli que consisteix en la creació d'una maleta pedagògica sobre la figura del patge Shelin que es lliurarà a les escoles al setembre del 2010. La maleta inclourà el vestit nou que ara s'ha entregat, el vestit del carbonet, així com material pedagògic i recursos didàctics per a treballar a classe, i el conte adaptat del patge Shelin.
Per tal de fer-ho possible, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, treballaran plegats els departaments de Cultura, Educació, el Programa de la Gent Gran i els Seveis Educatius de la Generalitat.
Ara, cada escola de Sant Feliu disposa del seu propi vestit del patge Shelin per tal que s'organitzi com consideri per donar continuïtat a la tradició explicant als nens i nenes més petits el conte del carbonet i repartint les cartes perquè els nens puguin escriure als Reis d'Orient.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!