dijous, 14 de gener de 2010

Jornades de portes obertes
A partir del dia 18 i fins al dia 30 de gener, els centres d’educació infantil i primària i els d’educació secundària obligatòria obren les portes per oferir jornades de visita a les escoles i instituts en el marc de la campanya d'escolarització del curs 2010-2011.
 Si esteu interessats a visitar la nostra escola,podeu venir a visitar-nos el dia 28 de gener a les 17’30h.


Si vols saber el que fem en l’escola i per a l’escola, en la pàgina web de l’AMPA trobaràs tota la informació que busques.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,NO soy madre de ningún niño de esta escuela,ni lo seré.Eso fue una presentación de puertas abiertas...?Y nos dicen que hay 18 hermanos para entrar de 25 plazas,después que estará el colegio de obras con los niños dentro,eso es una salvajada y compadezco a los padres que lo sufran.DECEPCIONADA,me fui del colegio de mi barrio muy DECEPCIONADA.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!