dimarts, 11 de maig de 2010

Dia Internacional de les Famílies 2010

Enguany, amb el lema Som Família, fem valors! es vol descobrir l’essència que fa del context familiar l’espai ideal per forjar els valors que ajudaran els nostres infants a comprendre i estimar, i els permetrà assolir les competències socials que afavoriran un projecte de vida valuós.

Es tracta de potenciar la família en la seva funció educadora, ja que la família és l’espai on es donen pautes a través de les emocions i relacions interpersonals. D’aquesta manera anem construint un sistema de valors propis que transmetem a partir d’unes normes de convivència familiar. En aquest sentit, l’escola complementa la família en aquesta missió però no treu la rellevància educadora de la família.

La generositat, l’autoestima, l’esforç, la dedicació, l’alegria, la tolerància, el respecte, la capacitat de treball, la responsabilitat, la confiança, la llibertat, l’empatia, la comprensió, la solidaritat, són alguns dels valors que s’aprenen a casa i es perfeccionen al llarg de la vida, que faciliten la convivència i ens converteixen en persones actives i compromeses.Festes per celebrar el Dia Internacional de les Famílies 2010
S’han organitzat festes arreu de Catalunya, on les famílies gaudiran de tallers participatius i espectacles, entre d’altres activitats:

* Dissabte 15 de maig De 10.30 a 14.30
- Amposta, plaça el Castell
- Cambrils, parc del Pescador
- Girona, parc del Migdia

* Diumenge 16 de maig De 10.30 a 14.30
- Barcelona, parc de la Ciutadella
- Cervera, pati de la Universitat
- Igualada, plaça de cal Font

Tríptic Actes al Parc de la Ciutadella de Barcelona
Per més informació aneu a la pàgina de la Secretaria de Polítiques Familiars.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!