divendres, 7 de maig de 2010

Exposició Nacional de Roses

Web dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat

L'edició d'aquest any està marcada per la celebració del 125è aniversari del naixement de Pere Dot , gran representant de la cultura i la tradició roserística i fill de Sant Feliu de Llobregat. 

Amb l'objectiu de commemorar aquesta data i fer un reconeixement a la figura de Pere Dot, l'Ajuntament i l'Associació dels Amics de les Roses de Sant Feliu han programat tot un seguit d'activitats que s'aniran desenvolupant al llarg de l'any i fins al març de 2011. L'aniversari es commemora també amb diversos actes en el marc de l'Exposició Nacional de Roses i les Festes de Primavera, on es pot veure l'exposició monogràfica 'Sota el signe de la rosa', sobre la figura i l'obra de Pere Dot. 
La mostra està instal.lada novament al Palau Falguera, on es poden veure i olorar més de 10.000 roses (entre roses d'hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) de més de 150 varietats diferents. Com ja és habitual, hi ha roses procedents de diferents punts de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta del món. L'entrada a l'Exposició és gratuïta i l'horari de visita és dissabte i diumenge, de 10 a 21 h. 
També en el marc de les Festes de Primavera s'organitza la 31a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, un gran aparador comercial que omplirà els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands de diverses activitats econòmiques i socials. 

En l'edició de 2010 hi són presents un total de 120 expositors, del quals més del 50% són procedents del comerç i entitats locals. La Fira inclou una zona de degustació i tast de productes alimentaris i vins i també la Mostra d'Oficis Artesans ubicada al carrer de Pi i Margall.
L'Ajuntament també ha organitzat tot un seguit d'activitats culturals i de lleure en el marc de la programació general d'aquestes Festes de Primavera, amb un contingut molt divers, però totes elles amb un objectiu comú: la promoció de la rosa com a signe d'identitat de la ciutat.  

Consulteu el programa de festes a:

Volem convidar-vos a visitar Sant Feliu, la Ciutat de les Roses, i de manera molt especial l’Exposició Nacional de Roses i totes les activitats i concursos organitzats entorn de l’exposició, activitat que per la seva singularitat i la tradició roserística de la ciutat, és coneguda i valorada arreu.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!