dilluns, 17 de maig de 2010

Parla.cat,Una mare m'a fet arribar aquesta pàgina web que crec interessant i si per alguna cosa serveix internet és per superar les barreres físiques de l’espai. I això es pot aplicar, especialment a l’aprenentatge i un dels títols més requerits per treballar a Catalunya és el Nivell C de català.
La novetat és que ara es pot aconseguir aquest important títol acadèmic a través d’Internet. 
La pàgina Parla.cat, amb col·laboració amb la Generalitat ofereix aquest servei. 
A la web s’han matriculat 36.827 alumnes des de que es va posar en funcionament i cada dia hi han 120 nous aprenents, que provenen de 91 països diferents. 
La pàgina permet utilitzar eines comunes entre la gent més avesada tecnològicament, com xats i wikis per treure el màxim rendiment a les noves tecnologies. 
Els cursos es poden seguir en modalitat lliure, amb un aprenentatge autònom i gratuït, o bé amb tutoria, que inclou pràctiques orals i altres modalitats de seguiment i té un preu de 90 euros. 

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!