diumenge, 20 de juny de 2010

Carta a la direcció de l'escola


Apreciats professors,

Responent  a la carta que van rebre  el passat  17 de juny  per part del Consell de professors de les escoles públiques de Sant Feliu de Llobregat comunicant les mesures de pressió adoptades a partir de l’ aprovació de la nova Llei d’ Educació de Catalunya, ens  permetem expressar  la nostra postura.
Compartim la indignació i que es prenguin mesures de pressió però no hi estem d’acord de què aquestes siguin en detriment d’activitats dels nostres fills  i  que es  castigui als escolars  en els seus processos  de formació.
Recordem que les sortides d’un dia sencer  formen part del seu procés educatiu, tal como s’ha transmès  per part dels professors en  les reunions amb els  pares.
El Consell de professors ens transmet la seva queixa de què  la nova Llei d’ Educació redueix els recursos, l’organització i els  processos de gestió.
A aquestes  retallades s’hi afegiran  les que vostès  realitzaran com a mesura de pressió.
Concloent, no creiem que es tinguin que utilitzar als nens/es de les escoles públiques  com a postura de rèplica ja què creiem que aquesta mesura no crearà pressió a les administracions i, contràriament,  la imatge dels professors quedarà  danyada davant dels pares i mares.
Igualment expressem la nostre sorpresa per no haver-nos  comunicat aquestes intencions amb anterioritat. Creiem que som una comunitat educativa oberta i que sempre s’ha  dialogat abans de prendre mesures.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin fàstic...

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!