divendres, 15 d’octubre de 2010

Comarkalada 2010

Comarkalada 2010,dies 16 i 17 d'octubre a Penelles,Lleida.

Aquest any la Comarkalada presenta un seguit de novetats. Així, a banda dels tradicionals fòrum de regidors i la Fira jove -enguany sota el lema "les tradicions al meu poble",- cal destacar la fira d'artesans, el lliurament dels premis concurs Contrastos , una gimcana comarcal i diversos espectacles de cultura popular i tradicional.Aquesta oficiosa Festa Major Jove de la Noguera estarà amenitzada amb el concert dels grups Tràfic i Lax'n Busto.


L'orquestra de Cambra de la Noguera i el grup de teatre Aula de Crisi posaran el punt i Final a la Comarkalada 2010.


Diverses Institucions dels Països Catalans s'han interessat per l'organització i realització de la Comarkalada. A principis de l'any vinent la Comarkalada es presentarà en un programa Europeu a realitzar al nort d'ItàliaLipdub de la promoció de la Comarkalada 2010, amb la cançó del grup musical Buhos!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!