dimecres, 13 d’octubre de 2010

Humor gràfic de FARO

Diuen que hi ha imatges que valem més que mil paraules, i això és especialment cert quan es tracta d’humor gràfic. Hi ha artistes que tenen el do i la qualitat d’expressar en un acudit gràfic impactes de reflexió que es impossible d’aconseguir en paraules.
Un d’aquest artistes es en FARO (el seu nom es Andreu Faro Lalanne, i si el voleu conèixer millor podeu fer-ho a http://www.e-faro.info, sobre tot quan ho fa en temes referents a pares,mares,escola i educació, suposo que per la edat que té i amb, de moment, tres fills viu aquests temes de manera molt directa.
També se li ha d’agrair que permeti utilitzar els seus dibuixos als blogs, fòrums i publicacions web sense ànim de lucre.
Gràcies FARO per permetre la difusió dels teus acudits per gaudir-ne i fer reflexionar al col·lectiu de pares i mares que accedeixen a aquest blog.
Coincidim amb tu quan dius “Tant de bo aconseguim fer reflexionar a més d’un sobre els problemes de l’educació actual. Em sento solidari amb tots aquells que lluiten per millorar el nostre sistema educatiu”.

 Via: ampa ipse
Enllaç: http://www.e-faro.info

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!