divendres, 1 d’octubre de 2010

Reconegut homenatgeEl Palau Municipal d'Esports serà el lloc de celebració de l'homenatge que l'Ajuntament retrà el proper diumenge 3 d'octubre, a les 17.15 h, al santfeliuenc Juan Carlos Navarro.

L'acte vol ser un reconeixement ciutadà a la trajectòria esportiva d'aquest santfeliuenc il·lustre per la seva excel·lència com a professional de l'esport i per portar el nom de Sant Feliu arreu del món. Per aquest motiu, el ple municipal de l'Ajuntament de l'abril passat va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques designar el Palau Municipal d'Esports amb el nom del jugador. Així, el diumenge, amb la presència de Navarro, es farà oficial el bateig de l'equipament amb el nom de Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro. De fet, el jugador va començar a formar-se en el bàsquet en aquestes instal·lacions, les quals són el principal equipament esportiu cobert de la ciutat.

 
Juan Carlos Navarro i Feijoo, conegut amb el sobrenom de la Bomba Navarro, va néixer a Sant Feliu de Llobregat el 13 de juny de 1980. Ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera esportiva al FC Barcelona de bàsquet, club al qual va ingressar quan era petit i on actualment segueix competint.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!