dimecres, 22 de desembre de 2010

Obres?


Segurament, ja heu llegit la nota que ens han fet arribar la direcció de l’escola anunciant-nos que al gener s’inicien les obres per construir la nova escola. I com comença a ser habitual, els pares i mares (i també els mestres de l’escola) ens hem assabentat a última hora i gairebé amb nocturnitat: dilluns 20 de gener, a la  tarda,  representants de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat convocaven als pares i mares membres del Consell Escolar per acudir el dia següent!, a les 11 del matí!, a una reunió informativa sobre el calendari de les obres.

Davant la importància del tema a tractar i la imminència de la convocatòria, vam adreçar un escrit a l’Ajuntament i a la Generalitat sol·licitant una nova data que donés el temps suficient i un horari més adient per a l’assistència dels pares i mares de l’escola, sense cap resultat, perquè la reunió es va fer igualment. Les noves notícies ja les coneixeu per la nota que ha fet  la direcció de l’escola però no perquè des de l’administració ens hagin informat puntualment de les novetats, tal i com l’alcalde i la regidora d’educació es van comprometre a fer.

Creiem que ja són moltes les decisions que s’han pres, per part de l’administració, que mostren una gran desconsideració cap als integrants de tota la comunitat de l’escola i per això des de l’AMPA ens adreçarem als responsables de la matèria de l’Ajuntament i de la Generalitat, expressant el nostre descontent i demanant explicacions. Volem, com a mínim, que ens escoltin i ens donin tota la informació referent a aquest tema que ens afecta tan directament.


 obres amb nens,no.jpgxmas_0031.jpg

1 comentari:

Juan Carlos ha dit...

Com sempre, tot DIT i BENEÏT.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!