dimecres, 23 de març de 2011

Canvi horari

Amb l’arribada de la primavera, arriba també el primer canvi d’hora de l’any i per això cal preparar-se per avançar el rellotge: 
Diumenge 27 de març a les 2:00 seran les 3:00. 
És el canvi a l’horari d’estiu, que ens treu una hora de son peró ens permetrà gaudir durant uns quants mesos de més hores de llum.Realment s’agraeix, al contrari que el canvi a l’horari d’hivern.


L'horari d'estiu, que té una durada de set mesos, entra en vigor a les dues de la matinada, que passaran a ser les tres, i s'aplica de manera harmonitzada a tota la UE. Segons l'Institut Català d'Energia (ICAEN) l'estalvi de cada llar degut al canvi horari se situa en uns 8 euros, ja que permet reduir un 10,3% el consum en il·luminació. En total, aquesta mesura suposa un estalvi de 21 milions d'euros a Catalunya.Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!