dimecres, 2 de març de 2011

Manual de bons usos digitals


Internet és un lloc ple d'oportunitats per als menors, on poden aprendre, comunicar-se o jugar. Però també hi ha alguns riscos i consells de seguretat que han de conèixer per evitar problemes. L'adquisició de la competència digital i l'exercici responsable de la ciutadania passa per tenir coneixements del que és permès a la xarxa i el que és una infracció, tenir consciència de la pròpia identitat digital i saber salvaguardar les dades personals, detectar abusos i saber demanar ajut a les persones adultes o conèixer els sistemes de protecció contra les amenaces dels programaris maliciosos.

Manual de bons usos digitals
Adreçat a l'alumnat, aquest manual pretén sensibilitzar sobre diferents aspectes del món digital oferint informació i donant consells i recomanacions amb un llenguatge planer.

Departament d'Ensenyament
Generalitat de Catalunya


3 comentaris:

Bupalen ha dit...

Piensa antes de poner tu foto en internet.
Respecto a esto tengo que decir que os apliquéis el cuento, ya que no pedís permiso para colgar las fotos de los niños en internet.

Bupalen ha dit...

La autorización la tiene el colegio, no vosotros, y solo a efectos de tramitación interna del propio colegio. gracias

AMPA Pau Vila ha dit...

Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.
Gràcies.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!