diumenge, 10 d’abril de 2011

Lipdub ¿Que es?

Com sabeu molts de vosaltres els alumnes de sisè estan preparant un lipdud,però sabeu realment que  és això?
Lipdub ("doblatge de llavis")és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular o qualsevol altra font musical.

Es sol realitzar en una sola presa (plànol seqüencia), en la qual els participants fan playback mentre sona la música en un reproductor móvil. No importa la qualitat del so de la presa perquè és en l'edició posterior quan s'incorpora la cançó com a banda sonora.

El fet que es tracti d'un plànol seqüencia fa molt fàcil el procés. Amb aquests vídeos, els seus autors, a més de realitzar de forma col·lectiva una experiència creativa, molt divertida i sense complicacions tècniques, solen tractar de mostrar el bon ambient en una institució determinada: escola, universitat, empresa, etc.

No hi ha res millor que un exemple... 


Mai acabem d'aprendre jejeje...

2 comentaris:

María José García-Robles ha dit...

Per si els hi serveix d'inspiració, aquí enganxo un altre lipdud. En aquest cas, el van fer els companys de l´ambulatori de Raval Sud per queixar-se de les retallades de la sanitat pública i per celebrar el 20 aniversari del centre. Desitjo que us agradi:
http://www.youtube.com/watch?v=ufY-Cf8mf18

AMPA Pau Vila ha dit...

Gràcies,María José!!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!