dijous, 7 d’abril de 2011

RESUM ASSEMBLEA

                                   
L’assemblea es va reunir dijous 31 de març a les 17h.
La junta de l’AMPA va començar comentant la xocolatada de Carnestoltes que va ser un èxit i va felicitar a les mares participants, agraint la seva participació.
Proposta d’externalització de les funcions de l’AMPA
Un dels temes de l’ordre del dia que es va tractar va ser la proposta d’externalització d’algunes de les funcions de l’AMPA relacionades amb les activitats extraescolars i l’atenció al despatx. Aquest va ser el plantejament:
Com a conseqüència  de la realització diària d’activitats extraescolars, l’AMPA ha de romandre tots els dies a l’escola per donar-hi suport. Aquesta tasca recau en poques persones que generosament fan diferents feines  en benefici de tots els que formem part de l’AMPA i de l’escola.
En diverses ocasions, s’han demanat col·laboradors per a aquesta tasca però, encara que la participació de les mares i els pares de l’escola és molt bona per portar a terme moltes activitats puntuals, no s’ha trobat aquest ajut per a les feines més quotidianes.
A tot això, s’afegeix el fet que aquest curs començarà a marxar de l’escola part d’un grup de pares i mares molt actiu a l’AMPA.
És per això que es va plantejar a l’assemblea la contractació per hores d’una persona, a través de l’Esplai Sant Feliiu, que s’encarregaria:
            D’obrir i tancar el gimnàs cada dia
            D’atendre incidències que es puguin produir a les activitats extraescolars
            De prendre nota de les altes/baixes dels participants
            De recolzar en altres tasques de l’AMPA
Aquesta despesa repercutiria en un increment del preu de les activitats extraescolars.
En aquesta ocasió,  2 mares, la Reme (P-4 i 2nA) i la Marta (1r A), es van oferir per col·laborar en aquesta feina, per la qual cosa l’Assemblea va decidir que, mentre hi puguin fer la tasca mares i pares de l’escola, que és la situació òptima, no es recorrerà a la solució que s’havia plantejat.
És veritat que pocs tenim la disponibilitat diària per treballar a l’AMPA, però també és cert que si hi ha moltes persones que hi puguin col·laborar 2 hores a la setmana (per exemple quan els nens estan fent alguna activitat extraescolar) la feina es podria repartir molt i no seria una càrrega per ningú.
Blog de l’AMPA
Un altre tema tractat que també requereix voluntaris és la continuïtat del Blog. El seu creador, el Paco, marxarà quan acabi el curs i seria una pena que aquesta magnífica eina de comunicació no es mantingués activa.
Per això, es demana gent que pugui continuar amb aquesta labor de cara al curs vinent. Caldria que els interessats es presentessin al despatx de l’AMPA abans de finals de maig perquè puguin conèixer la feina que podrien portar a terme.
Trobada de famílies
Es farà els dies 21 i 22 de maig, a una casa de colònies que es troba a la zona del Montseny.
Preu aproximat:       46€ adults
                                    30€ nens
Inclou: 1 pensió complerta + 1 dinar
            3 Activitats contractades (dissabte tarda/ dissabte nit/ diumenge matí)
Properament us farem arribar una nota informativa amb el formulari d’inscripció
Festival d’activitats extraescolars
Serà el divendres 3 de juny a les 17h, al gimnàs de l’escola.
Finalització de les activitats extraescolars
Aquest curs, per la falta d’espai degut a les obres, les extraescolars finalitzaran el divendres 3 de juny.
L’empres 7i Tria oferirà el servei d’acolliment durant la tarda a partir d’aquesta data (inici jornada continuada d’estiu)
Sopar de fi de curs
Serà el divendres 17 de juny i, aquest any, hi haurà alguna novetat: es farà una botifarrada
Extraescolars  curs 2011-2012
S’oferiran les mateixes que aquest curs (sempre que hi hagi la suficient demanda) excepte “Ball i expressió” que continuarà a l’Esplai Sant Feliu  per als més grans i no es faria a l’escola si no hi ha més demanda.  Gimnàstica Rítmica no s’ofertarà si continua amb la participació actual i en el seu lloc s’oferiria alguna altra activitat esportiva com Batuka o Voleibol .

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!