dimarts, 29 de novembre de 2011

EL PARLAMENT ADMET A TRÀMIT LA ILP DE LA FAPAC PER MANTENIR LA SISENA HORA


La Taula del Parlament ha admès a tràmit aquest dimarts una iniciativa legislativa popular (ILP) presentada per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (Fapac) per mantenir la sisena hora a les escoles.


La ILP defensa la no supressió de la sisena hora en els centres públics per no "discriminar" als seus alumnes i igualar les condicions d'escolarització en totes les escoles que reben fons públics, ja siguin col·legis públics o concertats.

Una vegada superades les proves de legalitat del procés i rebut el vistiplau de la comissió de control, els promotors tindran 120 dies hàbils --ampliables a 60 més-- per recollir les 50.000 signatures necessàries perquè s'iniciïs o tramitació parlamentària.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!