dimarts, 20 de març de 2012

21 I 27 MARÇ: RECOLLIDA SIGNATURES SISENA HORA

Durant el curs 2011-2012 el Departament d' Ensenyament de la Generalitat ha suprimit una hora diària de classe a pràcticament totes les escoles públiques, reduint així en 175 hores l'educació per alumne i curs.

Des de el mes de gener, i sota el lideratge de FaPaC (Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya), s'ha iniciat una campanya a nivell de tot Catalunya per recuperar la sisena hora a les escoles públiques. Aquesta campanya es tracta d'una INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR (ILP) en la que calen 50.000 signatures per a què sigui tema d'estudi al Parlament de Catalunya i que permeti tenir aquesta hora independentment de la voluntat concreta del govern de torn.
Hi ha temps fins juny i és per això que el dimecres dia 21 de març i el dimarts 27 hi haurà una taula a la entrada de l'escola on es podran signar els fulls validats pel Parlament de Catalunya. Tanmateix, i si voleu col·laborar, tenim fulls de recollida de signatures a la Secretària de l'escola i l' AMPA.
Podem signar totes les persones majors de 16 anys que estiguin censades a Catalunya: gent de l'escola, amics, veïns, familiars, etc...

Per a més informació podeu consultar (Motius per defensar la sisena hora), i el web www.6aperatothom.cat.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!