dimarts, 20 de març de 2012

22 MARÇ: JORNADA PRESENTACIÓ ESTRATÈGIA CATALANA RESIDU ZERO

Jornada de presentació de l'Estratègia Catalana pel Residu Zero.

Aquesta jornada es celebrarà el proper 22 de març a les 20h a la Unió Coral.


Vivim en una societat el model de consum de la qual genera una gran quantitat de residus que després s'han de gestionar. Això ocasiona greus problemes de contaminació i de malbaratament de recursos la qual cosa ens hauria de fer reflexionar per trobar alternatives a aquest model. Fruit d'aquesta preocupació neix l'Estratègia Catalana pel Residu Zero.

També creiem que les entitats, com a agents socials que som, hem de jugar un paper molt important en aquest procés de transformació cap a una societat més sostenible.

En aquesta jornada ens presentarem com a Cepa-Sant Feliu (Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius), us explicarem en què consisteix l'Estratègia Catalana pel Residu Zero i us donarem algunes pautes i consells per portar-la a la pràctica tan a casa vostra com a la vostra entitat.

Us donem les gràcies per endavant i esperem la vostra assistència.

Per facilitar l'organització de la Jornada us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assistència al telèfon 626 691 184 o enviant un mail a cepasantfeliu@gmail.com

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!