dimarts, 27 de març de 2012

EL GOVERN ATURA LA ILP

Us informem que el Govern de la Generalitat ha aturat el procés de la ILP "Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català".
El govern al·lega raons econòmiques degut a la despessa pressupostària que comportaria l'aplicació de la iniciativa on es demana la sisena hora per tothom.

No obstant la  FaPaC reclama reconsiderar la paralització de la ILPLa FaPaC ha reclamat per escrit i amb caràcter d'urgència al Parlament que reconsideri la decisió i ha anunciat accions davant de qualsevol irresponsabilitat. Per a la federació no són vàlids els arguments de despesa pressupostària al·legats pel Govern, ja que haurien d'haver fet les previsions oportunes un cop admesa la ILP el mes de novembre de 2011.

Durant l'Assemblea celebrada a Girona el dissabte 24 de març la FaPaC ha denunciat la supressió de la totalitat dels ajuts que rebia fins ara com a federació per al manteniment de la seva infraestructura. Així mateix, les AMPA han denunciat la situació d'ofec que viuen després de les retallades fetes pel Departament d'Ensenyament que ascendeixen a més de 8 milions d'euros. Les retallades han suposat l'eliminació dels ajuts que rebien fins ara per serveis com l'acollida matinal, extraescolars i escoles obertes, així com també la reducció de l'aportació a serveis bàsics educatius com és el menjador escolar.


Davant d'això, la FaPaC fa una crida a la responsabilitat del Govern de la Generalitat perquè aporti els recursos necessaris que han de garantir la prestació de tots aquells serveis bàsics educatius que repercuteixen directament en els nostres menors.Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!