dijous, 17 de maig de 2012

DIVENDRES 18 DE MAIG: DOCUMENTAL EL DESPERTAR DE LES PLACES

Divendres vinent, 18 de maig, a les 20.30, CineBaix presenta el documentalEL DESPERTAR DE LES PLACES. Un any de 15M, de Lluc Güell Fleck i Jordi Oriola Folch.

 El documental analitza la situació del moviment, un any després de la seva creació, de la mà de sis persones que van viure l’acampada de Barcelona a la plaça de Catalunya, i que es reuneixen de nou per reflexionar sobre l'inici del moviment, què ha passat aquest any i quin rol ha de jugar de cara al futur.

El documental sosté que fins ara hem estat fent catàrsi col·lectiva davant de la crisi i que, en realitat, el 15M tot just ara comença.

Està publicat en llicència Creative Commons i s'ha finançat amb múltiples aportacions a través de crowdfunding, entre les que hi ha aportacions de socis Cinebaix que també han volgut contribuir a fer possible aquest projecte.

Divendres, després de la projecció, hi haurà debat amb els directors del documental. Dilluns, també a les 20.30 h, CineBaix n'oferirà una segona projecció, aquesta vegada sense debat posterior.

Preu especial de l'entrada: 3 euros.

Més informació del documental: http://www.transformafilms.org/?q=node/97

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!