dijous, 13 de setembre de 2012

CALENDARI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


Ja tenim el calendari d'activitas extraescolars que organitza l'AMPA . Aquest curs  introduim les següents novetats: Futbol sala, patinatge artístic i teatre i continuem amb les ja consolidades de percussió, handbol, bàsquet, escacs, anglès, racó de l'art, dansa clàssica, rítmica i funky.
Per a  les activitats de futbol, handbol i bàsquet podeu escollir entre anar els dos dies o només un dia. El preu de les activitats d'un dia per a socis és de 15€, per a no socis és de 22€. El preu de les activitats de dos dies és de 20€ per els socis i de 25€ per els no socis. Podeu fer les inscripcions entregant la butlleta a lÁMPA abans del 26 de setembre. La setmana del 17 al 21 els nens podran provar les activitats sempre i quan informeu previament a l'AMPA.

L'inici de les activitats és  al proper mes  d'Octubre i s'allargaran fins el mes de Maig.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!