dijous, 15 de novembre de 2012

DISSABTE 17 NOVEMBRE: MERCAT D'INTERCANVI D'OBJECTES

El proper dissabte, 17 de Novembre a la Plaça de la Vila tindrà joc el Mercat d'intercanvi d'objectes  dintre de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Horari: 11h a 14h

Què és un mercat d’intercanvi?


És un espai on es poden intercanviar objectes que ja no necessitem però que poden ser útils a algú altre. Amb això allarguem la vida dels objectes i evitem llençar-los i convertir-los en residus.

Què s’intercanvia i com?

S’intercanvien objectes molt diversos (roba, llibres, electrònica, articles de la llar, joguines, CD’s, etc.) sense utilitzar els diners. Com es tracta d’objectes utilitzats tenen el valor que cadascú li dóna i el seu valor està per sota del valor de mercat.

Qui pot participar i com?

És una activitat per a tots els públics, on tothom hi té cabuda. Les persones menors de 16 anys hauran de venir acompanyades d’una persona major d’edat. Els joves que tinguin entre 16 i 18 anys podran assistir sense venir acompanyats però amb l’autorització del pare, mare o tutor/a que lliuraran al Casal de Joves.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!