diumenge, 13 de gener de 2013

ESTRENEM ESCOLA: 14 GENER

Estem molt contents de poder anunciar la finalització de les obres a l'escola
Des de la passada setmana els nostres fills ja han pogut fer servir el nou menjador i la cuina. El menjar de 7 i Tria es fa al mateix col.legi i els nens han notat el canvi ja que fins ara tot són lloances.
A partir del dilluns dia 14 ens informen d'una serie de canvis referents a les entrades i sortides que resumeixo a continuació:

ACOLLIDA: Entrada de tots els nens que es queden a acollida per la porta de ferro que dona als patis (igual que fins ara). S'ha d'acompanyar als neens fins a la porteta de ferro per on s'accedeix al menjador per darrera.

ENTRADES: La entrada es farà per diferents portes en funció del Cicle.
Educació Infantil: Com fins ara, per la porta de reixa que condueix al pati. Els pares acompanysn als nens fins les portes de les seves classes.
Educació Primaria: Els nens i nenes de primer a sisé entraran per la porta principal i s'adreçaran sols a les seves classes (no faran files). Els acompanyants no podran entrar al centre.

SORTIDES:
Educació Infantil: Com es feia fins ara els nens es lliuraran a les portes de les seves classes.
Educació Primaria: Primer i segon- Sortiren en fileres amb els seus mestres fins a la porta de reixa. Els cuidadors que els recullen s'esperaran una mica allunyats de lareixa sense tapar la porta.
De tercer a sisé: Sortiran sols per la porta principal.

EXTRAESCOLARS: Tots els alumnes d'extraescolars sortiran per la porta principal acompanyats per els seus monitors.

ATENCIÓ DE MENJADOR: A la finestreta de Consergeria a partir de les 9:10' un cop hagin entrat tots els alumnes. Ens recorden que si volem avisar d'un canvi de dietes es necessari fer-ho abans de les 10h.

La comunicació dels pares amb els mestres es farà mitjançant l'agenda escolar.


Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!