dimecres, 23 d’octubre de 2013

El 24 d'octubre, VAGA GENERAL DE L' EDUCACIÓ

 L'AMPA Pau Vila dona suport a la vaga i reafirmem el compromís d'escola pública i de qualitat i el rebuig a la LOMCE.
 
Degut a la jornada de vaga no hi hauran activitats extraescolars.
 
 
Pel que fa al claustre,  han informat que tenen intenció de fer vaga (es pot canviar d'opinió fins a l'últim moment sense necessitat d'informar a ningú), aquí us deixem la nota entregada ahir al nens/es.
 
La vaga està convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) a Catalunya i la major part d'actors de l'educació pública a tota Espanya: docents, alumnes, famílies... La FaPaC li dóna total suport. 
 • rebuig a la política de sistemàtiques retallades a l'escola pública, tant dels pressupostos estatals com catalans.
 • rebuig a la pèrdua progressiva de drets socials bàsics del govern del PP i de la LOMCE en particular, aprovada sense consens ni diàleg.
 • rebuig a l'escola antidemocràtica i jeràrquica que proposa la LOMCE, on la direcció de centre passaria a ser gerent i el Consell Escolar, consultiu.
 • rebuig a l'ampliació de diferències socials que promulga la LOMCE, retallant igualtat d'oportunitats i cohesió social.
 • rebuig a la laminació de les competències educatives a Catalunya, i el desballestament del sistema d'immersió lingüística.
 •  

  Per tots aquests motius, us convidem a sumar-vos a la lluita i participar dels actes de protesta convocats a Sant Feliu o a Barcelona.
  • Dimecres, 23. Concentració a la Plaça de la Vila a Sant Feliu. 17:00h
  • Dijous, 24. Manifestació a la Plaça de la Universitat, Barcelona. 12:30 h.
   
      


  3 comentaris:

  Gema ha dit...

  Moltes gràcies per la informació.I deixo una pregunta i una reflexió: Però en tot aquest temps que portem de "lluita", amb tanta gent implicada,A ningú se li ha acudit una millor manera de protesta que la vaga?

  Als mestres s'ho descompten del sou i els nens perden hores lectives i això és perdre un dret. Jo no entenc que:si la protesta és contra l'administració, acabem perdent els de sempre

  Rosa ha dit...

  Si noia, això és un despropòsit! i a sobre, per molta gent q vagi a la vaga, sempre som pocs per ells. I com si sentissin ploure. Tens raó, q una protesta q no els afecta a ells, no és protesta, però q més es pot fer?

  Rosa ha dit...
  L'autor ha eliminat aquest comentari.

  Drets d'imatge  Tota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

  Gràcies!!