diumenge, 10 de novembre de 2013

MERCAT D'INTERCANVI I DE SEGONA MÀ

Aquesta és una proposta molt interessant pel cap de setmana. Ens agradaria explicar-vos, que a nosaltres com a AMPA, ens han convidat a posar una paradeta al mercat, però per manca de persones disposades a organitzar-ho, no es farà. L'any que ve segurament es tornarà a proposar, i esperem que llavors, sí que siguem prou gent disposada a organitzar-ho. ANIMEU-VOS!
 
Es una proposta interessant i un bon aprenentatge pels nostres fills, tant per la gent que vol desfer-se de coses que no fa servir amb la idea que algú les reutilitzi, com pels que puguin trobar veritables gangues al mercat, i també seria una molt bona opció per recaptar fons per necessitats de l'escola.  Mes informació aquí!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!