dimecres, 26 de febrer de 2014

CURSA DE LA DONA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

En el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones, el proper diumenge 9 de març, a partir de les 11 h, tindrà lloc la I Cursa de la Dona de Sant Feliu de Llobregat, amb el lema "Ni un pas enrere, nosaltres decidim". La cursa, que tindrà un recorregut de 5 km, està organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració del Consell Municipal de Dones. El Parc del Vuit de Març serà el punt de sortida i d'arribada del circuit urbà.
La cursa, de caire popular, està oberta a tota la ciutadania, sense distinció d'edat, sexe o nació. Les persones participants hauran de portar una samarreta blanca o lila el dia de la cursa.
Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer online o presencialment fins a mitja hora abans de l'inici del recorregut. Les primeres 250 persones inscrites rebran un obsequi. Inscriu-te ara.
Per a més informació podeu enviar un mail a l'adreça electrònica dona@santfeliu.cat o bé trucar al telèfon 93 685 80 02, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
 

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!