divendres, 30 de maig de 2014

COMIAT DE LA YOLANDA, PRESIDENTA DE L'AMPA


Com alguns de vosaltres ja sabeu, la Yolanda, presidenta de l'AMPA durant cinc anys,
deixa el càrrec perquè l'any que ve és l'últim any a l'escola de la seva filla Olga.
Us volem fer arribar la seva carta de comiat i aprofitem per dir-vos, que de moment, no hi ha ningú que cregui que pot assumir el seu lloc. A la reunió del proper 3 de juny serà un dels temes importants a tractar.
Moltes gracies Yolanda!

Hola a todos/as

Este es mi último  curso en la presidencia del AMPA del Pau Vila y me quería despedir de todos vosotros. Durante estos años hemos vivido muchos acontecimientos, un colegio nuevo (con sus obras), una crisis que ha afectado a nuestra sociedad y que tanto nos ha impactado en el sector de la educación con los tan famosos recortes y muchas otras situaciones algunas ya lejanas y otras no tanto. Estoy segura que no hemos podido contentar a todo el mundo pero siempre se ha intentado hacer lo que podía satisfacer a la mayoría.

Solamente puedo expresar mil palabras de agradecimiento a todos mis compañeros de junta , tanto inicial como la actual, por  el apoyo en momentos complicados. Josep Gomez, Gema Sancho, Xavier Lozano, Carme Bonet, Anna Alemany, Araceli Alonso, Esther Murcia Cristina Montalbán, Lidia Santiago, Paula Rodríguez, Pili Gijón, Inés García , Isabel Sáez y Montse Delgado. Mil gracias a todas/os.

Igualmente sería imposible haber podido funcionar estos años como AMPA sin varias familias que han contribuido  al trabajo en momentos de tanta carga  como reutilización  de libros, venta de libros ,puesta en marcha de Escola Verda,  las cenas de “traje”, castañadas, Sant Jordi , carnaval, huerto escolar, etc. Mi agradecimiento más sincero a las familias Sallés Balaguero, López Arranz , Cañete Calcerrada, Chico Gómez, Mengual Gascón, Carrera Villanueva , García García, Gascón Ruf ….. sin todos  vosotros y muchos otros que me dejo, no hubiéramos salido adelante.

Cinco años creo que han sido suficientes y por eso es el momento de decir adiós. Gracias a todos/as y os ruego que apoyéis a las personas que han asumido el futuro inmediato de este proyecto.

Hola a tots/es

Aquest és el meu últim curs en la presidència del AMPA del Pau Vila i em volia acomiadar de tots vosaltres. Durant aquests anys hem viscut molts esdeveniments, un col·legi nou (amb les seves obres), una crisi que ha afectat a la nostra societat i que tant ens ha impactat en el sector de l'educació amb les  tan famoses retallades i moltes altres situacions algunes ja llunyanes i unes altres no tant. Estic segura que no hem pogut acontentar a tothom però sempre s'ha intentat fer el que podia satisfer a la majoria.

Només puc expressar mil paraules d'agraïment a tots els meus companys de junta , tant inicial com l'actual, pel recolzament en moments complicats: Josep Gomez, Gema Sancho, Xavier Lozano, Carme Bonet, Anna Alemany, Araceli Alonso, Esther Murcia Cristina Montalbán, Lidia Santiago , Paula Rodríguez, Pili Gijón, Inés García , Isabel Sáez i Montse Delgado. Mil gràcies a tots/es.

Igualment seria impossible haver pogut funcionar aquests anys com AMPA sense diverses famílies que han contribuït al treball en moments de tanta càrrega com a reutilització de llibres, venda de llibres, posada en marxa d’escola Verda, els sopars de “traje”, castanyades, Sant Jordi , carnestoltes, l’hort escolar etc. El meu agraïment més sincer a les famílies Sallés Balaguero, López Arranz , Cañete Calcerrada, Chico Gómez, Mengual Gascón, Carrera Villanueva, García García, Gascón Ruf ….. sense tots vosaltres i molts altres que em deixo, no haguéssim tirat endavant.

Cinc anys crec que han estat suficients i per això és el moment de dir adéu. Gràcies a tots/es i us prego que recolzeu a les persones que han assumit el futur immediat d'aquest projecte.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!