divendres, 30 de maig de 2014

FESTA DE FI DE CURS, SOPAR DE TRAJE i RECOLLIDA D'ALIMENTS

Falta molt poquet pel final de curs, i com cada any, el primer divendres de juny, celebrarem la nostra festa de fi de curs.
Farem una trobada totes les famílies, amb el tradicional "sopar de traje", on cadascú porta alguna cosa per sopar i compartir amb els demés. Només heu de portar el menjar, no fa falta que porteu begudes, plats, gots ni coberts
També serà la festa de comiat dels alumnes veterans de l'escola, els de sisè, que ens tindran preparada alguna sorpresa.
El preu de l'entrada serà de 3,5€ per adult i 2€ per nen, sempre que sigueu socis de l'AMPA, pels no socis el preu és de 6€ per adult i 4€ per nen.
Aquest curs hem aconseguit reduir despeses, perquè hi haurà col.laboració d'alguns pares en el transport de cadires i taules, i a més, ens deixen altaveus i equip de sò. També s´ha decidit eliminar el cava de la llista de begudes.
Podeu venir a comprar les vostres entrades a l'AMPA abans del dia 2 de juny.
A més del sopar, aprofitarem per fer una recollida d'aliments per Càritas de Sant Feliu de Llobregat,
es necessiten:
Llegums
Cereals
Llet
i qualsevol aliment que es pugui conservar.

Us esperem el 6 de juny a les 21h. Com cada any ho passarem molt bé!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!