dimecres, 7 de maig de 2014

FORMACIÓ PER A FAMILIES AMB NENS DE 12 A 16 ANYS

 

A partir del dilluns 5 de maig, l'Ateneu Santfeliuenc (c/ Vidal i Ribas, 25) acull sis noves sessions de formació per a famílies "Créixer en família", dirigides a pares i mares amb fills i filles de 12 a 16 anys. Les properes sessions se celebraran els dilluns 12, 19 i 26 de maig i 2 i 16 de juny.
"Créixer en família" són cicles de tallers on els pares i mares reflexionen i intercanvien vivències sobre la criança i l'educació dels seus fills i filles. Durant les sessions són guiats per un professional expert que els orienta, reforça i dóna eines per exercir la seva parentalitat de forma positiva.
Es tracta de sis sessions de dues hores que tracten diferents temàtiques com l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el paper educatiu de l'escola, el lleure i l'entorn. El programa, que està organitzat per l'Ateneu Santfeliuenc, l'AMPA de l'escola Martí i Pol i el Programa de Suport a les AMPA de l'Ajuntament,  està finançat per la Generalitat de Catalunya.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!